toto

Teknologi Salsa Menambah Bandar Nolimit pada Platform Pengagregatan

Teknologi Salsa telah menambah portfolio tajuk Nolimit City pada platform pengagregatan Salsa Gator khususnya. Hasilnya, pelanggan Teknologi Salsa akan dapat memanfaatkan pengalaman baharu yang dibawa oleh pembangun Live Draw SGP mahir di Nolimit City.

Nolimit City Kini Tersedia di Salsa Gator
Syarikat itu telah membangunkan pelbagai gelaran cemerlang dengan sekurang-kurangnya 50 permainan spot-on yang dianggap sebagai pilihan peringkat teratas oleh pemain. Nolimit City menyertakan permainan inovatif dengan mekanik mereka sendiri, termasuk xWays, xPays, xBomb, Infectious xWays dan xNudge.

Teknologi Salsa akan berfungsi sebagai batu loncatan ke rantau Amerika Latin di mana ia berkembang pada masa ini. Bagi pihaknya, produk Nolimit City didatangkan dengan beberapa tajuk yang pasti menarik minat orang ramai tempatan di rantau ini dan seterusnya.

Pilihan khusus di sini termasuk xWays Hoarder xSplit, Book of Shadows, San Quentin xWays, Fire in the Hole xBomb dan banyak lagi. Sala Gator memastikan bahawa permainan yang dipaparkan pada tingkap beli-belahnya hanyalah yang live draw HK terbaik dalam industri iGaming.

Mengulas mengenai perkongsian ini, ketua pemasaran & komunikasi Salsa Technology Eliane Nunes memuji kualiti tajuk pembangun dan mengalu-alukannya sebagai sebahagian daripada komuniti:

Nolimit City mengetahui dengan tepat apa yang mereka lakukan apabila mereka bentuk permainan yang mempunyai pertalian sebenar dengan pemain. Tidak dinafikan bahawa permainan ini akan mendapat perhatian segera dengan rangkaian kami.

Ketua pemasaran & komunikasi Salsa Technology Eliane Nunes
Teknologi Salsa Terus Berkembang dan Meluaskan Tawaran
Penambahan terbaru ini datang dalam konteks yang lebih besar untuk Teknologi Salsa. Syarikat itu telah mengupah ketua pegawai operasi baharu dengan André Filipe Neves melangkah ke jawatan itu. Beliau seterusnya akan membantu Toto macau syarikat untuk mencapai matlamat jangka panjang pertumbuhan yang mampan.

Pada awal bulan Jun, syarikat itu juga memeterai lesen Malta Gaming Authority (MGA) yang membolehkannya berkembang di lebih banyak pasaran di seluruh Eropah.