toto

Link Lightning Aristokrat rawuh Seminole Casino Immokalee

Produsèn anjog saka casino lan slot machine, Aristokrat Gaming , announced ditambahi tekan produk Lightning Link misuwur kanggo Florida. Rebo ditandhani debut Lightning Link Lounge perusahaan ing Seminole Casino Hotel Immokalee .

Lightning Link Lounge Debut ing Seminole Casino Hotel Immokalee Toto HK
Thanks kanggo rollout anyar, gamblers ing Florida bisa nemu Lightning Link Lounge kanggo pisanan. Akibaté, Aristocrat Gaming’s Lightning Link lan Dragon Link game dikenalaké ing ajang. Lounge anyar darmabakti kanggo nawakake eksklusif Lightning Link lan Dragon Link game.

Sakabèhé, ana 50 game pengunjung saka Lounge mentas diadegaké bisa seneng. Apa maneh, Aristokrat ngandhakake yen kolaborasi anyar luwih dibangun ing kemitraan sing wis ana karo Seminole Gaming . Tanpa mangu, game anyar bakal narik kawigaten para pelanggan anyar lan mbantu njaga klien sing wis ana. Ing wektu sing padha, lounge anyar ndadekke game anyar seger luwih nambah pengalaman kanggo pengunjung.

Peluncuran Nyedhiyakake Pengalaman Anyar kanggo Pengunjung
presiden Aristocrat Gaming kang Amérika lan EMEA, Tom O’Brien , bilih perusahaan punika bungah kanggo introduce Lightning Link Lounge pisanan kanggo Florida ing Seminole Hotel Casino Immokalee. Dheweke nerangake manawa berkat kolaborasi anyar, pengunjung saka papan kasebut saiki bisa Slot Demo seneng karo mekanik terkemuka Aristokrat sing diarani Hold and Spin, sing ditawakake Lightning Link lan game Dragon Link, njupuk pengalaman menyang tingkat anyar.

“ We lagi seneng kanggo nggawa Florida kang pisanan Lightning Link Lounge kanggo Seminole Casino Hotel Immokalee supaya pemain tengen negara bisa seneng gaya nglipur muter lan Aristokrat kang Hold lan Spin mekanik sing Dragon Link lan Lightning Link kurban. “

Tom O’Brien, presiden Gaming Aristokrat Amérika lan EMEA
O’Brien nambahake manawa kolaborasi kasebut dibangun ing hubungan sing ana antarane Seminole lan Aristokrat. Paling ora, nanging paling ora, ngandika sing perusahaan looking nerusake kanggo terus ngirim game macem kanggo pelanggan Seminole.

” Link Lounge anyar iki konsentrasi 50 game paling populer ing industri ing sak Keluaran SDY panggonan, saéngga pemain luwih gampang ngakses loro favorit ndhuwur iki. “

Tony Alves, general manager ing Seminole Casino Hotel
Tony Alves , general manager Seminole Casino Hotel, ditambahake sing ajang terus-terusan ngupaya kanggo nambah pengalaman kanggo pengunjung. Pungkasan, dheweke nedahake, yen Lightning Link Lounge anyar bakal ngirim game populer kanggo para tamu, kanthi posisi sing gampang ing area siji.