toto

Light & Wonder Menambah Blueprint Gaming pada OpenGaming

Light & Wonder, Inc. telah melancarkan perkongsian OpenGaming baharu dan kini akan menambah Blueprint Gaming kepada senarai penyedia slot tersedia live draw HK yang akan dapat menyampaikan produk mereka kepada khalayak global melalui platform pengagregatan kandungannya.

Blueprint Gaming Menjadi Sebahagian daripada OpenGaming
Blueprint Gaming mempunyai reputasi yang mantap untuk membina permainan cemerlang yang telah mendapat pujian daripada pemain dan kini akan menyumbang kepada cita-cita Light & Wonder sendiri untuk meningkatkan jejaknya secara menyeluruh. Light & Wonder telah mengalu-alukan penambahan ini, memuji Blueprint kerana sudut inovatifnya untuk membangunkan permainan.

Blueprint juga merupakan salah satu pembangun terbesar kandungan iGaming Keluaran SDY dalam bidang kuasa penting, termasuk Eropah dan United Kingdom Syarikat itu juga baru-baru ini memperoleh lesen untuk beroperasi di Ontario, Kanada, yang berada di landasan untuk menjadi salah satu pasaran iGaming yang paling menarik di Utara Amerika dan batu loncatan penting bagi mana-mana syarikat yang ingin mendapatkan jejak yang lebih kukuh di rantau ini.

Syarikat itu telah membina nama untuk dirinya sendiri dengan membangunkan beberapa permainan berjenama berdasarkan rancangan TV dan francais ikonik, seperti DEAL OR NO DEAL, The Goonies kegemaran semua orang, dan Rick and Morty antara lain. Tetapi pembekal juga terkenal dengan karyanya pada tajuk seperti Eye of Horus, Fishin’ Frenzy dan banyak lagi pilihan berbaloi yang telah mencapai khalayak luas.

Blueprint juga merupakan pengarang beberapa permainan yang sangat menarik yang memfokuskan pada sistem jackpot progresif, seperti Jackpot King yang senama, menawarkan kumpulan hadiah besar-besaran kepada pemain yang berminat untuk menguji nasib mereka. Mengulas mengenai perkongsian ini, pengarah perkongsian digital Light & Wonder Steve Mayes berkata:

Reputasi Blueprint Gaming dalam industri adalah tiada duanya, dengan permainannya secara konsisten menunjukkan prestasi pada tahap tertinggi dalam platform OpenGaming.

Pengarah perkongsian digital Light & Wonder Steve Mayes
Yakin dengan Kepentingan Langkah Strategik Ini
Mayes memberi jaminan bahawa pengendali rakan kongsi Light & Wonder akan teruja untuk mengalu-alukan semua permainan oleh Blueprint Games. Berita itu juga dialu-alukan oleh pegawai tinggi Blueprint Gaming sendiri, dengan pengarah urusan Matt Cole menambah bahawa seluruh syarikat teruja untuk mendapat peluang ini dan menyebarkan kesedaran untuk produknya lebih jauh. Dia menambah:

Dengan adanya perjanjian baharu ini, kami berada dalam kedudukan yang kukuh untuk kekal di titik fokus jenama kasino terbesar di dunia, dengan permainan Pengeluaran SGP kami terbukti memberikan kadar penglibatan yang luar biasa.

Pengarah urusan Blueprint Gaming Matt Cole
Ekosistem OpenGaming kini menampilkan lebih daripada 3,500 permainan yang dibangunkan oleh beberapa pembangun yang paling berjaya. Permainan di platform disokong dengan pelbagai alat perjudian yang menjadikan pengalaman lebih menyeronokkan dan lebih selamat untuk pengguna.