toto

Kemenangan besar tidak diperoleh: Lotto Niedersachsen sedang mencari orang bertuah yang tidak dikenali

Tiga kemenangan besar dari beberapa tahun kebelakangan ini sedang menunggu untuk diraih di Lower Saxony. Ini diumumkan oleh pengendali loteri Keluaran SDY negeri Lotto Niedersachsen. Nilai keseluruhannya hampir setengah juta euro. Jika dua daripada jackpot tidak dituntut pada akhir tahun, kemenangan akan kembali ke dalam undian.

Nasib loteri di Goettingen
Dengan siaran akhbar yang diterbitkan hari ini, Lotto Lower Saxony sedang mencari pemilik tiga tiket loteri dari 2019 dan 2021.

Kelayakan untuk wang loteri tamat pada penghujung tahun kalendar ketiga selepas cabutan bertuah. Jadi sudah tiba masanya untuk dua daripada tiga lelaki bertuah dari Lower Saxony untuk menuntut kemenangan besar mereka . Oleh itu, Lotto Lower Saxony merayu:

Semua peserta permainan yang mengambil bahagian dalam GlücksSpirale atau Spiel 77 di daerah atau wilayah pada masa yang ditetapkan diminta menyemak semula resit permainan mereka. Kerana selepas tarikh akhir, kemenangan tidak Result SDY dikutip lebih daripada €100,000.00 daripada dua loteri akan digunakan untuk menjalankan cabutan khas di seluruh negara, termasuk perbelanjaan yang berkaitan.

Dua pemain boleh menantikan kemenangan bernilai EUR 100,000 setiap satu. Dalam cabutan pada Oktober 2019 dan pada September 2021, mereka memecahkan hadiah kelas VI GlücksSpirale. Peluang ini ialah 1:500,000.

Menurut Lotto Lower Saxony, kedua-dua pemenang bertuah datang dari tempat penerimaan di daerah Göttingen. Khususnya, ia adalah mengenai cabutan pada 26 Oktober 2019 dan 4 September 2021.

Lüneburger memenangi perlawanan ke-77
Pemain yang masih tidak dikenali dalam loteri tambahan Spiel 77 boleh menuntut lebih banyak nasib. Pesanan permainannya yang diserahkan pada 13 Mac 2019 di daerah Lüneburg menghasilkan keuntungan sebanyak EUR 277,777.

Pada awal tahun 2021, seorang peserta loteri berubah daripada sangat bertuah kepada mungkin orang paling malang di Baden-Württemberg. Dalam keputusan Pengeluaran HK seri pada April 2017, pemain itu memperoleh EUR 11.3 juta. Walau bagaimanapun, walaupun panggilan awam berulang kali, tiada siapa yang tampil untuk menuntut berjuta-juta itu. Pada pergantian tahun 2020/21 keuntungan itu tamat.

Pengendali perjudian negeri juga menunjukkan kemungkinan mendaftar sebagai pelanggan. Kedua-duanya apabila bermain dalam mata penerimaan dengan kad pelanggan dan semasa bermain permainan dalam talian, hadiah boleh diberikan kepada pemain terima kasih kepada data yang disimpan. Statut batasan yang mungkin, seperti dalam kes semasa, boleh diatasi dengan cara ini.